A Mátyás király térről a krankingig - Interjú Deutsch Anitával

  • Bejegyezte: Barbara Hámori
  • dátum: csütörtök, december 26, 2013 -
  • 0 megjegyzés
Ismerjük őt színésznőként, műsorvezetőként, de tudtátok, hogy már sport oktatóként is aktívkodik!?


Deutsch Anita

2001-ben a Barátok közt sorozatban, Szilágyi Andreaként ismerhettünk meg, emellett szerepeltél több más sorozatban és színházi darabban is. Milyen irányba tart azóta az életed?


Amióta nem vagyok állandó szereplője a sorozatnak, játszottam több külföldi reklámfilmben, vezettem tévéműsorokat, tanítottam média iskolában és legfőképpen megszületett második kislányom Hanni, aki hamarosan 4 éves lesz.


Nemrégiben kranking oktatóként végeztél. Hogy találtál rá erre a sportra? Mi az, ami megfogott benne?


Tavasz óta spinrace edzéseket tartok, jelenleg három teremben.  A spinning régóta nagy szerelem nálam, így találkoztam Tar Csabának köszönhetően  - egy edzőteremben dolgozunk – a krankinggel. Azonnal megtetszett, mert szinte ugyanazt az érzést és eredményt éred el vele, mint a spinninggel, azzal a különbséggel, hogy a felsőtest edzésére helyezi a hangsúlyt.  Edzőként viszont az fogott meg benne a legjobban , hogy akár különféle fogyatékossággal élő emberrel dolgozhatsz együtt  csoportos órán, normál edzőteremben,  más teljesen ép edzőtársakkal együtt. Végre egy sport ahol nincs különbség az ép és tolószékes emberek között.
Hobbiként fogod fel vagy komolyabban foglalkoztat?


Nekem a színészet és az edzősködés is hobbi és hivatás is egyszerre. Ebből a szempontból nagyon szerencsésnek tarom magam.


Az egészséges étrend mit jelent számodra, és van-e ezzel kapcsolatos tipped az olvasók részére?


Nálunk nincsenek otthon extra étkezési szokások. Mindent eszünk, csak mértékkel. Nekem ez az elvem, és persze a sok mozgás.


A sport, a mozgás és az étrend összhangja komoly szerepet játszhat testi és lelki fittségünkben. Több női olvasónkat is érintő probléma, hogy szülés után nem, vagy csak nagyon nehezen nyerték vissza az eredeti alakjukat. A két kislányod születése után te milyen tapasztalatokat szereztél ezzel kapcsolatosan? 


Én azt gondolom minden csak elhatározás és kitartás kérdése. Nekem sem volt időm arra, hogy csak magammal foglalkozzak, ezért szülés után elkezdtem futni. Teljesen egyszerű babakocsiba ültettem a lányomat, amíg ő aludt én toltam a babakocsit és futottam. Csak mikor nagyobb lett és elkezdett óvodába járni jutottam el újra edzőterembe. Ennek köszönhetően viszont ma már lefutom a félmaratont, holott szülés előtt sohasem futottam.
Hol találkozhatunk veled legközelebb: edzőterem és/vagy színház?


Edzőteremben mindig megtaláltok, de remélem, nem kell sokáig arra várni, hogy színházban is megnézhessen, aki szeretne! Szerencsére ez a két dolog nem zárja ki egymást.
Találkozzunk a blog facebook oldalán is!

0 megjegyzés :

PARTNEREK: